BESØGSKATALOG TIL NORDFYNSKE GALLERIER OG KUNSTNERE

 
  PRESSE

2019-04-11- TV2 i Klintebjerg Galleri om KUNST-HOP

 Direktør for NEET: Per Olesen bliver interviewet af TV2 Fyn
2019-04-11-Klintebjerg Galleri

TV2 Fyn udsendelse om KUNST-HOP
KLIK på billedet

LÆSERBREVE

Gry Malling Loehr‎ - Hej KUNST-HOP (mail)
Kære John - Kari og jeg vil gerne sige TAK for det store arbejde, du har lagt i at få stablet Kunst-hop på benene - vi har i dag fredag, været på hop hos tre kunstnere: Marianne Horsdal, Berit Pedersen og Malte Kobborg - det var en fantastisk, inspirerende og uforglemmelig oplevelse! En oplevelse vi ikke havde opsøgt uden “dit” besøgskatalog! Og sikke fornemme gaver! TAK!
Vi glæder os til næste sæson!     Kh. Gry og Kari
 

Dorthe Anicke Wagenaar - Hej KUNST-HOP (mail)
Jeg har lige hentet min præmie for et fyldt KUNST-HOP besøgskatalog. Desværre var jeg ikke nummer et med et fyldt katalog – men andenpræmien er heller ikke at foragte – to Cobber Crystal vinglas af Galschiøt.
Den største præmie var dog at besøge alle de 13 gallerier og kunstnere fra kataloget. Utrolig spændende og inspirerende at se de forskellige udtryksformer og møde kunstnerne på deres sted.
Jeg glæder mig rigtig meget til at det nye KUNST-HOP besøgskatalog udkommer i 2020. Så er jeg klar til at køre rundt på Nordfyn igen, og specielt dejligt hvis der er nye kunstnere med.
Hvis jeg kunne forudbestille et KUNST-HOP besøgskatalog for 2020 – så gjorde jeg det med det samme. De venner jeg har haft med på “rejsen” i år er også klar til at tage hele turen rundt.    Kh. Dorthe


Marion Hansen (Facebook)
Var på kunsthop-besøg hos Kukkeren i Jersore i dag. En helt igennem fantastisk oplevelse for sanserne. Her bliver glaskunst mikset med duften af de mange forskellige krydderurter, gaglen fra høns og fuglekvidder.

<<<< KLIK På Flyer med deltagerliste


RETUR TIL FORSIDEN